CITIZEN CL-E300

Запознавање со CL-E300

Неговиот компактен дизајн го прави совршен печатач за позиционирање во дури и најмалиот простор во складиштето и логистичките средини.

Директно термален лабел печатар

Компактна големина, нов стил

Интегрален LAN, USB и Serial интерфејс

Брзина на печатење 8 IPS

Супериорен дизајн и квалитет

Hi-Lift ™ и ClickClose ™ операција

Price:
Sales price: 22134,00 ден