CITIZEN CT-S251

Компактен 2 инчен елегантен печатар на сметки
Максимална брзина на печатење на сметки до 300мм/сек.
Флексибилна конекција преку:Bluetooth, Wi-Fi, USB, Ethernet, итн.
Mobile-ready:компатибилен со iOS, Android и Windows
Лесна интеграција помеѓу апликации и менаџирање на роба благодарение на голем број на SDK.

Price:
Sales price: 23370,90 ден

Директно термалниот печатар на Citizen, CT-S251 е елегантен и брз печатар за сметки.Благодарение на
неговите компактни димензии (108 x 165 x 108 мм) за него има место на секој пулт.
Неговиот елегантен дизајн допушта да се вклопи во секој инвентар на продажната точка.Под робустното 
пластично куќиште се наоѓа робустна метална механика и многу додатоци за јаки перформанси.
Печати сметки со широчина од 58мм при брзина од 300мм/сек на резолуција од 203 dpi (8 точки/мм).

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА