CITIZEN CT-S280/281

Ултра компактен POS термален печатар,за малопродажба и кетеринг
Печати двобојни сметки на 80мм/сек
Интегриран секач за целосен одрезок на сметка (CT-S281 and CT-S281L)
Ниско волтажно напојување (8.5 V) за специјални примени

Price:
Sales price: 12303,90 ден

Доколку имате лимитиран простор,модерниот дизајн и компакната величина станува есенцијална карактеристика
за ефикасен POS печатар.Високите перформанси и иновативната технологија во компактниот мини печатар
го опишува CT-S280/281.
CT-S281L располага со следните димензии 106 x 180 x 105 mm (ШxДxВ) со што овозможува печатење на
сметки со ширина до 54мм при брзина од 60мм/сек.Исто така е достапен во интерфејс верзии на serial и USB.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА