CITIZEN CT-S4000L

Компактен термален печатар за сметки за ролни до 112мм во дијаметар
Опционално dво-бојно печатење до 150мм/сек.
Лесна промена на хартја,лесна промена на големи ролни
USB интерфејс стандард,опционално двоен интерфејс

Price:
Sales price: 25750,20 ден

Произведува сметки и ваучери при резолуција на печатење од 8 точки/mm (203 dpi)
и брзина од 150мм/секЧинтегрираниот секач ги сепарира сметките автоматски,и со
специјална хартија,CT-S4000 исто така печати двобојни сметки за промоции и маркетинг
активности.
Интегрирана flash мемориски модул (384 kB) дозволува чување на индивидуални логоа
и симболи.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА