CITIZEN CT-S801

Директно термален POS печатач за висок конфорт при ракување во продавница,на каса и во
ресторани
Интегриран LCD дисплеј:едноставни операции и пефректни сервис опции
Печати сметки во две бои (доколку има потреба) до 300мм/сек.
Секач и адаптер за електрично напојување стандард

Цената коренспондира за следната изведба:
Citizen CT-S801, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, display, white (cit801 - CTS801SNNEWH)

Price:
Sales price: 20766,90 ден

Со новиот директно термален печатач CT-S801,Citizen спроведе револуција на пазарот
за POS печатачи и презентираше моќен печатар за сметки кој постави нови стандарди за брзина
и перформанс.Исто така со едноставни операции и сервиси.
Како единствен печатар од својата класа со интегриран LCD дисплеј,CT-S801 го симплифицира не
само конфигурацијата туку и безривалниот начин на справување со потешкотии.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА