CITIZEN CT-S851

Термален POS печатач со фронтален аутпут-за висока безбедност во гастрономијата и трговијата
Интегриран LCD дисплеј:едноставни операции и пефректни сервис опции
Печати сметки во две бои (доколку има потреба) до 300мм/сек.
Секач и адаптер за електрично напојување стандард

Цената коренспондира за следната изведба:
Citizen CT-S851, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, display, black (cit851sw - CTS851SNNEBK)

Price:
Sales price: 20766,90 ден

Со CT-S851,Citizen го комплетира семејството на моќни POS печатачи наменети за шалтери,трговија
и гастрономски установи со термален принтер со фронтален аутпут кој произведува сметки при брзина од 300мм/сек.
Интегрираниот LCD дисплеј ја олеснува употребата дури и на почетници,додека одржувањето
и промена на конзумативите се оптимизирани преку обоените пораки кои се појавуваат на самиот
дисплеј.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА