CITIZEN CL-S321

Компактен директно термален и термален транфер печатар
Лесна интеграција благодарение на EPL-2 програмски јазик
Погоден за малородажба,здраствени установи и логистика
Печати етикети од 25мм до 118мм во ширина
максимална брзина на печатење:102мм/сек при 203 dpi

Price:
Sales price: 26821,20 ден

Компактен и моќен:Citizen CL-S321 е десктоп лабел печатар за универзална употреба.
Благодарение на неговите мали димензии нема потреба од широк простор каде и да стои.
Со квалитетот кој го нуди Citizen способен е да печати етикети од 25 до 118 мм во ширина,
и тоа во директно термален или термален процес.
Ова му дозволува широка примена и флексибилност во малородажбата,во фармациските и
клиничките опкружувања дури и во логистиката.
Со интегрираниот EPL2 програмски јазик гарантира лесна интеграција,плус конекцијата
преку USB или RS232 целиот тој процес го чини уште по лесен.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО