CITIZEN CL-S6621

Првенец во категоријата на десктоп лабел печатари
Високо квалитетен отпечаток со директно термален и термален трансфер при 203 dpi
Максимална ширина на етикета 168мм
Максимален дијаметар на ролна 178мм
Меморија: 32 MB RAM и 8 MB Flash

Price:
Sales price: 85393,62 ден

Базиран врз успешниот CL-S621,Citizen нуди десктоп лабел печатар со широка формат
на печатење по ефтина цена:CL-S6621 процесира медиум до 178мм во дијаметар и печати максимално до 168мм
во ширина.
Идеален е за магацини,логистика,испорака на роба и секаде каде има потреби од информацииски етикти.
При 150мм/сек печати високо квалитетно долготрајни етикети во директно термален и термален трансферен
процес.
Со резолуција од 203 dpi (8 точки/mm) квалитетот на отпечатокот е константно висок
,јасен и оштар.

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF, black (cit6621p - 1000836P) 85.394 ДЕНАРИ
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, Dual-IF, black (cit6621 - 1000836) 87.819 ДЕНАРИ
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet), black (cit6621e - 1000836E 88.874 ДЕНАРИ
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), black(cit6621ep - 1000836E2) 100.654 ДЕНАРИ
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), black (cit6621epc - 1000836E2C) 136.384 ДЕНАРИ
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet), black(cit6621epl - 1000836EPL) 108.341 ДЕНАРИ 
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), black (cit6621eppl - 1000836E2PL) 120.109 ДЕНАРИ 
Citizen CL-S6621, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi), black (cit6621w - 1000836W) 103.909 ДЕНАРИ

 

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА