CITIZEN CL-E700 СЕРИЈА

Лабел печатар од среден опсег
Одлична изведба во корелација со цена
Робустно метално куќиште
Проста и лесна промена на медиум согласно Hi-Open и Hi-Lift механизам
Интегриран USB и мрежна конекција,опционално Wi-Fi

Price:
Sales price: 54618,90 ден

Лабел печаарите од серијата CL-E700 на Citizen се алка помеѓу десктоп печатарсакта
класа и индустриските печатари со високи перформанси.Специјално се концептурирани
за флексибилна продукција на продукти и логистички етикети за различна употреба
како на пример магацини,логистика и производство.
Благодарение на компактните димензии (250 x 458 x 261 мм) и одличната корелација
помеѓу цената и перформансот кој го нуди го чини овој печатар перфектен за
малопродажба и големопродажба.

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
Citizen CL-E720DT, 8 dots/mm (203 dpi), USB, Ethernet (cite720dt - 1000852) 54.619 ДЕНАРИ
Citizen CL-E720, 8 dots/mm (203 dpi), USB, Ethernet (cite720sw - 1000853) 60.477 ДЕНАРИ
Citizen CL-E730, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet (cite730 - 1000854) 66.988  ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА