CITIZEN CL-S700/703 СЕРИЈА

Индустриски лабел печатар за професионална примена во магацини и логистика
Директно термален и термален печатар
Достапен и само во директно термална изведба
Максимална ширина на етикета:118 мм
Максимална брзина на печатење:254 мм/сек

Price:
Sales price: 65751,00 ден

Печатарот е вклоплив за специјални апликации и доаѓа во варијабилни изведби:CL-S700 и CL-S700R моделите печатат етикети на резолуција од 8 точки/mm (203 dpi)
при брзина од 254мм во секунда.Ова овозможува печатење на етикети во големи количини со графика и баркодови да бидат ектремно брзо отпечатени.
Flash меморијата од 4 MB и RAM меморијата од 16 MB гарантираат лесен печатарски процес. CL-S703 and CL-S703 моделите се специјализирани за печатење на јасни 2D кодови за апликации
на етикети на резолуција од 12 точки/mm (300 dpi) при брзина од 200мм во секунда. Максималната ширина на етикетата на која може да се печати е 118мм со што овозможува
адекватна примена во магацини ,во комецијата и логистиката.

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
 Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, Dual-IF (cit700dt - 1000804) 65.751 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPLII, Datamax, Dual-IF (cit700dtc - 1000804C) 80.073 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(cit700dte - 1000804E) 81.960 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet) (cit700dte2 - 1000844 69.983 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet) (cit700dtec - 1000804EC) 84.304 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), heavy duty cutter, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium) 
120.890 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(cit700dtepc - 1000804E2C 96.282 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet) (cit700dtepl - 1000804EP) 80.919 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPLII, Datamax, Dual-IF (cit700dtpl - 1000804P 76.687 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (cit700dtwl - 1000804W) 85.215 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (cit700dtwlc - 1000804WC) 99.537 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700DT, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (cit700dtwlpl - 1000804WP) 96.152 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (etd2148c - 1000793C) 91.270 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet) (etd2148e2 - 1000843) 84.304 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet)(etd2148ec - 1000793EC) 98.626 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(etd2148ep - 1000793E2) 91.595 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(etd2148epc - 1000793E2C) 105.852 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), heavy duty cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)  130.460 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet)(etd2148epl - 1000793EP) 95.241 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(etd2148eppl - 1000793E2PL) 102.532 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (etd2148pl - 1000793P) 87.885 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (etd2148wl - 1000793W) 94.785 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (etd2148wlc - 1000793WC) 109.172 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi) (etd2148wlpl - 1000793WP 163.335 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700R, 8 dots/mm (203 dpi), rewinder, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet)(etd2180e2 - 1000845) 105.462 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700R, 8 dots/mm (203 dpi), rewinder, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium) (etd2180ep - 1000794EP) 115.878 ДЕНАРИ
Citizen CL-S700R, 8 dots/mm (203 dpi), rewinder, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Wi-Fi)(etd2180wl - 1000794W) 120.695 ДЕНАРИ
Citizen CL-S703, 12 dots/mm (300 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (etd2182c - 1000795C) 99.407 ДЕНАРИ
Citizen CL-S703, 12 dots/mm (300 dpi), MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet) (etd2182e2 - 1000846) 92.767 ДЕНАРИ
Citizen CL-S703, 12 dots/mm (300 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet)(etd2182ec - 1000795EC) 107.089 ДЕНАРИ
Citizen CL-S703, 12 dots/mm (300 dpi), MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium)(etd2182ep - 1000795E2) 99.668 ДЕНАРИ
Citizen CL-S703, 12 dots/mm (300 dpi), cutter, MS, ZPLII, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium) (etd2182epc - 1000795E2C) 113.990 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА