Results 1 - 8 of 8

Datalogic вградливи баркод скенери

Компактен фиксиран баркод скенер за автоматизирано опкружување
Sales price: 15689,00 ден
Врвни скенирачки перформанси во мало руво
Sales price: 20832,00 ден
Професионален презентациски и вградлив скенер Цената коренспондира за следната...
Sales price: 37758,00 ден
Прв Магелан имиџер оспособен за 1D и 2D кодови Цената коренспондира за следната...
Sales price: 41729,00 ден
Компактен, робустен вградлив баркод скенер Висококвалитетен имиџер,овозможува скенирање...
Sales price: 38349,00 ден
Ласерски скенер за малопродажба
Sales price: 54559,00 ден
Вградлив скенер со моќни перформанси во сооднос на цената Цената коренспондира за следната...
Sales price: 64900,00 ден
За максимална услужност на каса Цената коренспондира за следната изведба: Datalogic Magellan...
Sales price: 87499,00 ден