Datalogic PBT8300

Исклучително робустен индустриски ласерски скенер за мобилна употреба

Price:
Sales price: 50190,00 ден

Исклучително робустен индустриски ласерски скенер за мобилна употреба
Bluetooth безжична конекција до 90 m
Моќна батерија за повеќе од 50.000 скенирања со едно полнење
Практични верзии со дополнителен монитор и тастатура со 16 копчиња

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО