Datalogic PBT9500

Безжичен Bluetooth индустриски скенер за најтешки работни услови

Price:
Sales price: 75970,00 ден

Безжичен Bluetooth индустриски скенер за најтешки работни услови
Висок степен на независност со најмногу до 100 метри радиус
Вчитува 1D и 2D бар кодови, DPM и слики,брзо и сигурно
Агресивна моќ на вчитување преку моќен декодер
IP65 сертифициран за издржливост од прашина и вода

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО