Datalogic Gryphon I 4100-HC

Моќен рачен 1Д скенер, специфициран здравствени установи

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GD4130-HC, 1D, multi-IF, white (dlgr4130hc - GD4130-HC)handheld scanner, healthcare, 1D, linear imager, 325 scans/sec., multi-interface (RS232, KBW, USB), IP52, order separately: interface cable, colour: white

Price:
Sales price: 13300,00 ден

Моќен рачен 1Д скенер, специфициран здравствени установи
Жичани и безжичени флксибилни верзии
Лесен за одржување
Ефикасен: Конфирмација за вчитување Green Spot
Мулти интерфејс - сите постоечки конекциски опции на еден читач

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО