Datalogic Gryphon I 4400-HC

Моќен рачен скенер дизајниран за здраствени установи

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GD4430-HC, 2D, multi-IF, kit (USB) (dlgri4430hck - GD4430-HCK1)handheld scanner, healthcare, 2D, imager, desinfectable housing, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP52, incl.: cable (USB)

Price:
Sales price: 23835,00 ден

Моќен рачен скенер дизајниран за здраствени установи
Куќиште спремно за дезинфекција со анти-бактериски адитиви
Омнидирективно скенирање на сите 1Д, 2Д и останати кодови
Избор на жичен, безжичен и Bluetooth верзии

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО