Datalogic Gryphon I GBT4100

Линеарен скенер за трговија, канцеларија, болници

Цената е наменета за следната изведба

Datalogic Gryphon I GBT4100, BT, 1D, white (dlgrbt41 - GBT4100-WH)Bluetooth scanner, retail, 1D, linear imager, 325 scans/sec., range: 30 m, IP52, order separately: interface cable, charging/transmitter cradle, power supply unit, colour: white

Price:
Sales price: 23625,00 ден

Линеарен скенер за трговија, канцеларија, болници
Употреба на мобилни комуникации преку Bluetooth технологија
Ги чита сите 1D и GS1 DataBar кодови со висока резолуција
Врвна стапка на скенирање 325 decodings / сек.
Сите видови конекција во еден уред: USB, RS232 и тастатура

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО