Datalogic Gryphon I GBT4400

Мобилен 2Д скенер за највисоки барања наменет за малопродажба и лесна индустрија

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GBT4400, BT, 2D, white (dlgr4400 - GBT4400-WH)
Bluetooth scanner, retail, 2D, imager, range: 30 m, IP52, order separately: interface cable, charging/transmitter cradle, power supply unit, colour: white

Price:
Sales price: 31760,00 ден

Мобилен 2Д скенер за највисоки барања наменет за малопродажба и лесна индустрија
Високо брз скен мотор,кој овозможува скенирање на 1Д,2Д и останатите кодови,како и слики
Идеален за билет-шоп апликации,способен да скенира преку монитори и дисплеи
Bluetooth дата трансмисија:одлична оперативна автономија до 30 метри

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО