Datalogic Gryphon I GM4400

Безжична верзија на моќниот Gryphon 4400 од 2D семејството читачи

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GM4400, 2D, white (dlgrm4400 - GM4400-WH-433)
cordless scanner, retail, 2D, imager, cordless, 433 MHz, radio range: 30m, IP52, order separately: interface cable, charging/transmitter cradle, power supply unit, colour: white

Price:
Sales price: 34125,00 ден

Безжична верзија на моќниот Gryphon 4400 од 2D семејството читачи
Успешно ги вчитува 1D и 2D бар кодовите, брзо и сигурно, дури и од монитори
Широк радиус од 30 метри на фреквенција од 433 MHz
Функционирање со едно полнење на батерија до 60.000 скенирања; меморија за 1.200 скенирања
Интуитивно ракување благодарение на нишан точките, Green Spot и Motionix технологија

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО