Datalogic Gryphon L GD4300

Професионален баркод ласерски скенер за трговија, канцелариска работа и за лесната индустрија

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon L GD4330, 1D, multi-IF, black (dlgrd43sw - GD4330-BK)handheld scanner, retail, 1D, laser, 100 scans/sec., multi-interface (RS232, KBW, USB), IP52, order separately: interface cable, colour: black

Price:
Sales price: 13545,00 ден

Професионален баркод ласерски скенер за трговија, канцелариска работа и за лесната индустрија
Ги вчитува сите линеарни и GS1 DataBar кодови
До 65 см оспособен да вчитува со 100 скенирања / сек.
Со високи перформанси и ергономија: најмал и најлесен скенер во својата класа
Сите видови конекција во еден уред: USB, RS232 и тастатура

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО