Datalogic QuickScan L

Баркод ласерски скенер со ергономска рачка

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan L QD2330, 1D, multi-IF, kit (USB), black (dlqslusw-2 - QD2330-BKK1)handheld scanner, retail, 1D, laser, 100 scans/sec., multi-interface (RS232, KBW, USB), IP42, incl.: cable (USB), colour: black

Price:
Sales price: 9975,00 ден

Баркод ласерски скенер со ергономска рачка
Отпорен на прав и вода - IP42 согласност
Флексибилна употреба како преносен или десктоп скенер
Сите приклучоци во еден уред: USB, RS232, и тастатура

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО