Datalogic QuickScan QBT2131

Бежичен просторен читач со 25 m безжичен опсег преку Bluetooth

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan Mobile QBT2430, BT, 2D, multi-IF, kit (USB), black (dlqsmbt24su - QBT2430-BK-BTK1) Bluetooth scanner, retail, 2D, imager, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP42, incl.: cable (USB), charging/transmitter cradle, battery, colour: black

Price:
Sales price: 17325,00 ден

Бежичен просторен читач со 25 m безжичен опсег преку Bluetooth
Брзо вчитување на сите печатени и дигитални 1D кодови
Лесен трансфер до базната станица или било кој Bluetooth уред
Компатибилен со iOS и Android мобилни уреди
Лесна замена на батерии или полнење преку микро USB

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО