Datalogic QuickScan QD2131

Жичен баркод читач за особено широки 1D баркодови

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan I QD2131, 1D, multi-IF, kit (USB), black (dlqd2131us - QD2131-BKK1)handheld scanner, retail, 1D, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP42, incl.: cable (USB), colour: black

Price:
Sales price: 10546,00 ден

Жичен баркод читач за особено широки 1D баркодови
Оспособен да вчитува бар кодови преку монитори и дисплеии
Јасно и симплифицирано способен да вчитува бар кодови со easy-to-recognize технологија
Патентирана Datalogic Green Spot технологија
1-годишна гаранција

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО