Datalogic Touch

Професионален баркод скенер со одлични перформанси и ергономија (256 скенирањата во секунда)

Price:
Sales price: 5040,00 ден

Професионален баркод скенер со одлични перформанси и ергономија (256 скенирањата во секунда)
Верзии со 65 и 90 mm спектар на располагање при скенирање
Две интерфејс верзии: за конекција со тастатура преку RS232 или USB, и Про верзија со мулти- интерфејс

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА