Datalogic PD7100

Агресивен и издржлив 1D баркод скенер за логистика, производство и трговија на мало

Price:
Sales price: 23205,00 ден

Агресивен и издржлив 1D баркод скенер за логистика, производство и трговија на мало
Жичен линеарен читач оспособен да ги исполни највисоките барања
Отпорен на вода и прашина (IP65 номинален)
Мулти-интерфејс: PS / 2, RS232, USB (верзија за IBM интерфејс е достапен)
Со патентиран »Green-Spot« - за лесно препознавање на добро вчитување

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО