Datalogic PD8300

Исклучително робустен баркод скенер за логистика и производство

Price:
Sales price: 30240,00 ден

Исклучително робустен баркод скенер за логистика и производство
Жичана верзија со high-end перформанси
Сите интерфејси во еден уред: USB, RS232 и тастатура
Патентирана Green Spot индикација - Скенирање на едноставен начин

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО