Datalogic PM8300

Цврст баркод скенер за индустриски апликации

Price:
Sales price: 50190,00 ден

Цврст баркод скенер за индустриски апликации
Преносива безжична верзија за професионален скенер
Одлична ергономија и флексибилност: до 50 m работен опсег
Сите приклучоци во еден уред: USB, RS232, и тастатура
Патентирана Green Spot индикација - Скенирање на едноставен начин

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА 

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО