Datalogic PM8300-DK

Робустен рачен ласерски скенер за индустриски апликации

Price:
Sales price: 61320,00 ден

Робустен рачен ласерски скенер за индустриски апликации
Мобилен пренос на податоци со 433 MHz
Интегриран екран и тастатура за рачно внесување
Во согласност со стандардот за безбедност на IP64
Интегриран мулти-интерфејс: USB, RS232 и тастатурата

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО