Datalogic Powerscan PD9500

Робустен индустриски 2D скенер со IP65 заштитен рејтинг

Price:
Sales price: 30135,00 ден

Робустен индустриски 2D скенер со IP65 заштитен рејтинг
Агресивно скенирање преку моќнa декодирачка алатка
Скенирање со опсег од точка на контакт до 1 метар
Меко бело осветлување
Достапна моќна DPM верзија

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО