Datalogic Powerscan PM9500

Робустен индустриски 2D скенер со теснопојасно радио

Price:
Sales price: 65230,00 ден

Робустен индустриски 2D скенер со теснопојасно радио
Опсег до 150 m, со непречен поглед
Агресивни перформанси на скенирање благодарение на моќна декодирачка алатка
Различни модели за 1D / 2D и DPM
Опционално со дисплеј и копчиња како и за  2-насочна комуникација

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО