Datalogic Gryphon I GD4100

Ги чита сите 1D и GS1 бар кодови на податоци со висока резолуција

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GD4130, 1D, multi-IF, kit (USB), black (dlgrikitus - GD4130-BKK1) handheld scanner, retail, 1D, linear imager, 325 scans/sec., multi-interface (RS232, KBW, USB), IP52, incl.: cable (USB), colour: black

Price:
Sales price: 12075,00 ден

Линеарен скенер за трговија, канцеларии, болници
Ги чита сите 1D и GS1 бар кодови на податоци со висока резолуција
Врвна стапка на вчитување (325 дешифрирање / сек.)
Скенирање под широк агол (42 °) за големи кодови
Сите видови интерфејс во еден уред: USB, RS232 и тастатура; ЕАС деактивирање по избор

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО