Datalogic Gryphon I GD4400

Професионален 2D скенер со Motionix уред за детекција на движење со автоматско префрлување од режим рачно на режим пулт

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon I GD4430, 2D, SR, multi-IF, black (dlgri4430sw - GD4430-BK) handheld scanner, retail, 2D, imager (standard range), multi-interface (RS232, KBW, USB), IP52, order separately: interface cable, colour: black

Price:
Sales price: 24933,00 ден

Професионален 2D скенер со Motionix уред за детекција на движење со автоматско префрлување од режим  рачно на режим пулт
Флексибилна примена, благодарение на својот интегриран држач со можност за подесување
Со нишан и нишан на 4 точки за точно скенирање; подобрa осветлувачка технологија
Патентирана Datalogic »Green Spot« технологија за потврдно вчитување
Вчитува потписи и скенирани документи

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО