Datalogic Gryphon I GM4100

Безжичен линеарен читач наменет за малопродажба и лесна индустрија

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Gryphon GM4100, 1D, white (dlgri41 - GM4100-WH-433)
cordless scanner, retail, 1D, linear imager, 325 scans/sec., 433 MHz, radio range: 30m, IP42, order separately: interface cable, charging/transmitter cradle, power supply unit, power cable, colour: white

Price:
Sales price: 23625,00 ден

Безжичен линеарен читач наменет за малопродажба и лесна индустрија
Работен опсег до 30 m со користење на безжичен пренос (433 MHz)
Брзо скенирање на 325 скенирања / сек.
Меморија на скенирање за кодови до 1200, кога се користи надвор од оперативниот опсег

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО