Datalogic Heron HD3130

Елегантен линеарен читач за сите 1D баркодови

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Heron HD3130, 1D, multi-IF, black (dlhehd3100 - HD3130-BK)
handheld scanner, retail, 1D, linear imager, Green Spot, 270 scans/sec., multi-interface (RS232, KBW, USB), IP40, incl.: stand, order separately: interface cable, colour: black

Price:
Sales price: 10350,00 ден

Елегантен линеарен читач за сите 1D баркодови
Целосно оспособен за персонализација:LED осветлување во боја, аудио репродукција
Брза стапка на вчитување, висока ергономија
Едноставно поврзување благодарение на мулти-интерфејс: USB, RS232 и тастатурата
Патентирана »Green-Spot« потврда за скенирање на код

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО