Datalogic Heron HD3430

Атрактивно дизајнираниран моќен 2D читач

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic Heron HD3430, 2D, Area Imager, multi-IF, black (dlhd3430 - HD3430-BK)handheld scanner, retail, 2D, Area Imager, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP40, incl.: stand, order separately: interface cable, colour: black

Price:
Sales price: 19635,00 ден

Атрактивно дизајниран моќен 2D читач
Целосно оспособен за персонализација: LED осветлување во боја ,аудио репродукција
Високо ергономичен,спосбен да комбинира скенирање на кодови и слики истовремено
Едноставно поврзување, благодарение на мулти-интерфејс: USB, RS232 и тастатурата

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО