Datalogic QuickScan Lite QW2100

1D линеарен читач со светла и широка линија за скенирање

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan Lite QW2100, 1D, USB, kit (USB), black (dlqsliteu - QW2120-BKK1)
handheld scanner, 1D, linear imager, Green Spot, 400 scans/sec., USB, IP42, incl.: cable (USB), colour: black

Price:
Sales price: 8200,00 ден

1D линеарен читач со светла и широка линија за скенирање
Практични режими за рачно работење или презентациска употреба
За сите стандардни 1D кодови и линеарна GS1 DataBar кодови
Заштитна гумена површина, IP42, 1 години гаранција
Едноставнa инсталација благодарение на софтвер за конфигурација Аладин

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО