Datalogic QuickScan QD2400

Агресивен просторен читач за 2D баркодови

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan I QD2430, 2D, multi-IF, black (dlqd2430s - QD2430-BK)handheld scanner, retail, 2D, imager, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP42, order separately: interface cable, colour: black

Price:
Sales price: 16860,00 ден

Агресивен просторен читач за 2D баркодови
Високо ниво на толеранција на движење и флексибилно растојание на читање
Кориснички ориентирано таргетирање и систем за осветлување
Идеален за трговија на мало , канцелариски активности , поштенските услуги

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО