Datalogic QuickScan QM2400

Бежичен просторен читач со Star 2, 0 безжичен систем за теснопојасна комуникација (433 MHz)

Цената е наменета за следната изведба:

Datalogic QuickScan Mobile QM2430, 2D, multi-IF, white (dlqsm24 - QM2430-WH-433) cordless scanner, retail, 2D, imager, multi-interface (RS232, KBW, USB), IP42, incl.: charging/transmitter cradle, battery, order separately: interface cable, power supply unit, colour: white

Price:
Sales price: 30975,00 ден

Бежичен просторен читач со Star 2, 0 безжичен систем за теснопојасна комуникација (433 MHz)
Високо ниво на безбедност на пренос на податоци без пречки од Wi-Fi
Ги доловува сите 1D и 2D бар кодови, па дури и од паметни телефони
До 25 м опсег за висока оперативна флексибилност
Едноставна размена на батеријата или полнење преку микро USB

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО