Datalogic Touch TD1100

Достапен линеарен читач за 1D баркодови

Price:
Sales price: 7350,00 ден

Достапен линеарен читач за 1D баркодови
Верзии со 65 mm и 90 mm широчина на скенирање
Потврдно акустично и оптичко скенирање
Вклучува практичен држач за hands-free скенирање
1-годишна гаранција

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО