AM4013MZT4

AM4013MZT4 со високо зголемување од 400 ~ 470x открива дури и најмали детали на сите видови на објекти.
Со вградениот поларизер AM4013MZT4 е вистинскиот избор за работа со високо сјајни материјали како што се накит , пластика и метали.

* 1.3 мегапиксели Edge сензор, 
* 400-470x зум,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци