AM4113T5

AM4113T5 со високо зголемување од 500x открива дури и најмали детали на сите видови на објекти.
Со вградениот поларизер AM4013MZT4 е вистинскиот избор за работа со високо сјајни материјали како што се накит , пластика и метали.