AM7013MZT4

Dino-Lite AM7013MZT4 има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики.
Со својот висока резолуција за зголемување од 400 ~ 470x ,ги открива дури и на најмалите детали за сите видови на објекти.
Вградениот прилагодлив поларизатор го намалува отсјајот и одраз на сјајни објекти .

* 5 мегапиксели Edge сензор, 
* 400-470 x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци