Results 1 - 15 of 15

Dino-Lite Универзални дигитални микроскопи

Дино- Lite AD7013MT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики , дури и под високо...
Call for price
Дино- Lite AD7013MZT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики , дури и под високо...
Call for price
Dino-Lite AM4013MT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален...
Call for price
Dino-Lite AM4013TMZT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален...
Call for price
Dino-Lite AM4013TMZT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален...
Call for price
Dino-Lite AM4013TMZT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален...
Call for price
Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика и високо ниво на флексибилност...
Call for price
Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика и високо ниво на флексибилност...
Call for price
Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика и високо ниво на флексибилност...
Call for price
Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика и високо ниво на флексибилност...
Call for price
Дино- Lite AM7013MT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики , дури и под високо...
Call for price
Дино- Lite AM7013MZT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики , дури и под високо...
Call for price
На AM7115MZT е дел од универзалната понуда,со широк спектар на зголемување од 20 - 220x , Истиот е...
Call for price
AM7515MZT е дел од универзалната понуда,со широк спектар на зголемување од 20 - 220x , Истиот е...
Call for price
Со Extended Dynamic Range ( EDR ) функција , деталите од потемни или посветли области во рамките на...
Call for price