AD7013MZT

Дино- Lite AD7013MZT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики ,
дури и под високо зголемување.
Поради сочивата за висока резолуција,AD7013MZT е идеално решение за прикажување
микроскопски слики на голем екран или со користење на микроскопски слики за печатење .
Серијата AD се опремени со заменливи капачиња за уште поголема флексибилност .

* 5 мегапиксели Edge сензор, 
* 20-220x зголемување,  
* метално куќиште ,  
* Лесно променливи предни капаци 
  и повеќе.