AM4013MT

Dino-Lite AM4013MT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален микроскоп
обезбедува врвен квалитет на слика со до 200x оптичко зголемување.

* 1.3 мегапиксели Edge сензор, 
* 10-70x и 220x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци