AM4113T

Dino-Lite AM4013TMZT е удобен , лесен за користење , професионалen рачeн дигитален микроскоп
обезбедува врвен квалитет на слика со до 200x оптичко зголемување.

* 1.3 мегапиксели Edge сензор, 
* 10-70x и 220x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци

* со автоматско заклучување на зум