AM4115ZT-EDGE

Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика
и високо ниво на флексибилност поради прилагодливите капаци.
Различни капачиња се испорачуваат со микроскопот со што Dino- Lite Edge е совршен избор за секоја професионална примена
Вградениот прилагодлив поларизатор го намалува отсјајот и одразот на сјајна објекти.

* 1,3 мегапиксели Edge сензор, 
* 20-220x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци

 и повеќе.