AM4115ZTW-EDGE

Моделите на Dino-Lite Edge обезбедуваат врвен квалитет на слика
и високо ниво на флексибилност поради прилагодливите капаци.
Вградениот прилагодлив поларизатор го намалува отсјајот и одразот на сјајни објекти.
Овој модел може да работи со 2 стапки на зголемување додека ја одржува истата работна далечина ,
правејќи го идеален модел, за макро прегледни апликации со поголемо поле на набљудување
и функцијата за зумирање за да се откријат и најситните детали .
Различни капачиња се испорачуваат со микроскопот со што Dino- Lite Edge е совршен избор за секоја професионална примена .

* 1,3 мегапиксели Edge сензор, 
* 10-50x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци

* Макро зум 

  и повеќе.