AM7013MZT

Дино- Lite AM7013MZT има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики ,
дури и под високо зголемување.
Поради сочивата за висока резолуција,AD7013MZT е идеално решение за прикажување
микроскопски слики на голем екран или со користење на микроскопски слики за печатење .

* 5 мегапиксели Edge сензор, 
* 10-70x и 220x зголемување,  
* поларизер ,  
* Лесно променливи предни капаци

  и повеќе.