AM7515MZT-EDGE

AM7515MZT е дел од универзалната понуда,со широк спектар на зголемување од 20 - 220x ,
Истиот е погоден за широк спектар на апликации.
Поради вграден филтер за поларизација овој модел е идеален при работа со сјајни или рефлектирачки предмети,
како што се метал , пластика, стакло , накит , електроника, итн
Функцијата АMR е од особено значење кога се често се користат функции на мерење.

Главните карактеристики на AM7515MZT се:

* 5 мегапиксели Edge сензор,
* 20-220x зголемување,
* интегриран поларизатор ,
* алуминиумскО куќиште ,
* автоматско зголемување ( АMR ) ,
* флексибилнa LED контрола ( FLC) ,
* широко мерни функции ,
* калибрација ,
* Лесно променливи предни капаци
и повеќе.

* 5 мегапиксели Edge сензор,
* 20-220x зголемување,
* интегриран поларизатор ,
* алуминиумскО куќиште ,
* автоматско зголемување ( АMR ) ,
* флексибилнa LED контрола ( FLC) ,
* широко мерни функции ,
* калибрација ,
* Лесно променливи предни капаци
и повеќе.