AM7915MZT-EDGE

Со Extended Dynamic Range ( EDR ) функција , деталите од потемни или посветли области во рамките на објектот може да ги открие со споредување на слики со различни нивоа на изложеност .
Со Extended Depth of Field ( EDOF ) функција овозможува автоматско складирање на слики на различно ниво воедно и да се фокусира на подобрување на длабочината на полето на груба или нерамна површина.
Со вграден уред за автоматско зголемување читање ( АMR ) , мерењата може да се вршат лесно и брзо.

Поради вграден филтер за поларизација овој модел е идеален при работа со сјајни или рефлектирачки предмети, како што се метал , пластика, стакло , накит , електроника, итн

Главните карактеристики на AM7915MZT се:
• 5 мегапиксели Edge сензор
• Extended Dynamic Range ( EDOF )
• Extended Depth of Field ( EDR )
• Автоматско Зголемување ( АMR )
• Подесување на поларизер
• Флексибилна LED контрола ( FLC)
• И повеќе...

 

 


Главните карактеристики на AM7915MZT се:
• 5 мегапиксели Edge сензор
• Extended Dynamic Range ( EDOF )
• Extended Depth of Field ( EDR )
• Автоматско Зголемување ( АMR )
• Подесување на поларизер
• Флексибилна LED контрола ( FLC)
• И повеќе...